Wie heeft er nu geen zin in om een nieuwe auto te rijden, iedereen toch? Dat was dus ook mijn geval en had daarvoor al van alles bekeken en gezien en kon mijn beslissing maar niet maken. Dit kwam vooral door de hoge prijzen die er gevraagd worden voor auto´s die het misschien nog niet eens waard zijn dus ging ik nog maar even door met zoeken. Geld om een nieuwe auto te kopen zat er helaas bij mij niet aan. Niet omdat ik nou precies een armoezaaier ben maar ik heb wel een aantal dingen die betaald moeten worden omdat ik nog bij mijn ouders woon. Dus een nieuwe auto kopen zat beslist niet in mijn gedachten en werd dan ook direct van m´n lijstje geschrapt.

 

WAT DAN?

 

Leasen, juist dat lees je goed lease is de oplossing voor problemen als de mijne dus ging ik per direct opzoek naar een aantal lease bedrijven om te kijken wat deze hadden in mijn wanhoop een auto te willen rijden. Bij een van deze zoektochten belande ik op rosfinance.nl een fantastische site dia alles onder een dak heeft en waar je alle informatie kunt vinden over auto´s lease. Die site heb ik dus tientallen keren door gesurft tot mijn oog op een leuke wagen viel waar ook nog eens een fantastisch en haalbaar maandelijks vast bedrag aan verbonden zat die met mijn budget overeen kwam. De volgende dag ben toen meteen maar even bij het bedrijf langs gegaan en wat denken jullie? Ja hoor ik heb mijn wagentje voor de deur staan en kan er ondertussen lekker in rondtoeren voor een klein maandelijks bedrag!

 

Ros Finance heeft voor een paar dagen geleden zijn vernieuwde site rosfinance.nl online gezet met de meest modern innovatieve leasepakketten die er op deze markt aanwezig zijn.