Ken je het verhaal van die dove deejay die toch z’n beroep kon blijven uitoefenen door heel slim met zijn andere zintuigen om te gaan?

Dat was Frank, hieronder zijn verhaal:

 

NIET DOOF GEBOREN

Frank werd niet doof geboren en dat is zowel een zegen als een last. Want als je eenmaal weet hoe het is om wel te kunnen horen is het verdomd lastig je neer te leggen bij het feit dat je je gehoor kwijt raakt. Andersom, als je het niet weet dan weet je ook niet wat je mist. Frank is geboren in een warm gezin in Texas, Arizona USA. Hij groeide op met 3 broers en muzikale ouders. Iedere dag klonk er muziek in het huis waar hij is opgegroeid. Zijn ouders stimuleerde alle vier de kinderen om muziek net zo te omarmen als dat zij dat deden. De enige die hier gehoor aan gaf was Frank. De rest van de kinderen gaf er niet om, ondanks hun sturende dna.

 

JEUGD

Frank had een gelukkig jeugd. Je moet je voorstellen dat de familie vrij welvarend was en een enorm huis bezat in het midden van Texas. Alle kinderen gingen naar een goede school en genoten een hele goede opleiding. Eigenlijk zijn alle kinderen gaan studeren, allemaal in verschillende richtingen. Van de advocatuur tot aan welzijn. Frank niet. Frank viel een beetje van de boot. Hij was de jongste en het meest verwend. Hij dacht dat alles heus wel zou komen aanwaaien, zoals z’n hele leven al was gebeurd. In zijn puberteit ging het zelfs echt een beetje mis en kreeg hij verkeerde vriendjes. Hij gebruikte cannabis en maakte z’n school niet af. Hier werd de basis gelegd van een enerverend leven.